Chat with us, powered by LiveChat
Solutii pentru a rezolva depresia - Terapeut Bucuresti
723
post-template-default,single,single-post,postid-723,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Solutii pentru rezolvarea depresiei

depresia

Solutii pentru rezolvarea depresiei

Depresia este un cuvant dat unei stări care îl păstreză pe om cum vrea ea, nu cum vrea omul. Este mai puternică decât alegerea omului.

In toate explicațiile științifice actuale se observa că vine din mai multe cauze. Simptomele, cauzele si barierele le-am explicat in aceasta intalnire Live de Facebook si Youtube de luni, 11 noiembrie.

Din toate cercetarile si investigatiile mele si trecand peste opinia unor mari „medici” cunoscuti si recunoscuti prin diplome agățate in cui in cabinele lor condimentate cu cele mai fine „mirosuri” despre om, am dedus prin prisma experientei stranse de căutator ca depresia nu vine instant, ci sub forma de supărări repetate, prelungite sau tristeți ca ai pierdut pe cineva, ceva sau ca ai fost înșelat, mințit, exploatat sau înlăturat.

Competențele pe care un om trebuie sa le aiba ca sa rezolve depresia unui alt om trebuie sa fie nu doar de cunoaștere mentală sau emoțională, ci si de cunoaștere a mecanicii sau obișnuințelor in miscări, gânduri si emoții.

Exercitiile de soluționare a depresiei le-am strans in  acest curs videoaudio sau manual PDF de rezolvare a depresiei si anxietății. Are 30 de exercitii practice, 10 videouri pe care le ai de facut ca sa te ajuti sau sa ajuti la randul tau o persoana cu un grad mic sau mare de depresie.

  • Curs Video – vizionezi din orice device, le descarci, le vezi in rezolutie 4K.
  • Curs Audio – asculti in format Mp3, le descarci si le poti reasculta de cate ori vrei.
  • Manual PDF – 30 de minute de citit, cca. 20-23 pagini de invatat si dupa mers la practicat.
  • Plus o intalnire Skype dupa ce faci cursul.

Te avertizez ca motivația pe care o inveți din acest curs iti va deranja confortul, liniștea si imaginația catre sănătate. Daca esti purtator de dorinta de auto vindecare sau simti sa-ti ajuti aproapele, atunci acest curs este cărarea scurtă.

Un om nominalizat sau diagnosticat cu depresie in baza unor simptome, ajunge sa traiasca cele mai negre si stranii experiente interioare. Ca si cum nu gaseste usa din camera unde s-a incuiat. Iar camera se intuneca din ce in ce mai mult.

Aceste exercitii vin sa te ajute sa iti construiesti propria usa de iesire. Facuta de munca si dorinta ta.

Eu sunt extrem de bucuros ca investigatiile mele prind viata doar prin practica. Dupa cum stii: nu crede nimic din ce spun, ci ia si verificaexerseaza si vei reusi.

Ramai cu bine!