Chat with us, powered by LiveChat
Surplusul de Grasime - Cum actioneaza asupra ta Mental, Fizic si Emotional
470
post-template-default,single,single-post,postid-470,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Surplusul de Grasime – Cum actioneaza asupra ta Mental, Fizic si Emotional

Surplusul de Grasime – Cum actioneaza asupra ta Mental, Fizic si Emotional

Orice atentionare ar veni pe plan mental catre om despre efectele kilogramelor in plus, ar fi egal cu trasura, nu cu caii. Ca sa misti caii sa ia o decizie spre slabire, discuti cu Stapanul trasurii, nu vizitiul ei.

Vizitiul – e inteligenta ta, stie unde vrea sa mearga trasura, corpul nostru. Insa cu cat mai ingreunata e trasura, cu atat mai dificil este si drumul.

Caii sunt emotiile tale, ei trag trupul in directiile dorite, spre reusite, impliniri, multumiri.

Vizitiul are puterea de a ne conduce viata prin padurea urbana.

Oricat de puternici sunt caii – curajoase emotiile noastre, vizitiul– destept, inteligent si creativ, amandoi se vor confrunta cu greutatea trasurii, a corpului nostru: Osiile neunse, bagaje in plus, rugina, lipsa curateniei din ea, articulatiile s.a.m.d.

Aici apare Stăpânul, cel care a cerut trasura, a cumparat caii si a tocmit vizitiul sa lucreze.

Stapanul este Vointa si Cunoasterea ta despre tine si tot.

Dar sa vorbim despre trasura. Corpul nostru, in timp, este afectat de grasime prin:

 • Probleme vasculare – sistemul cardiovascular care trebuie sa lucreze sub presiune si un timp mai indelungat.
 • Probleme respiratorii – plamanii lucreaza mai greu sa pompeze oxigen.
 • Sistemul endocrin are de furca constant cu procesarea dulciurilor.
 • Probleme hormonale – arterele sunt mai incarcate si nu mai pompeaza sange, in mod natural, spre inima.
 • Pancreasul sufera de la orice fel de dulce. In timp, apare diabetul, iar pancreasul nu se poate inlocui. Donatori se gasesc rar.
 • Apar atacurile cerebrale, deficienta de somn, depresia si toate afecteaza FIZIC creierul, mintea, ratiunea pentru ca grasimea intră si in creier.
 • Oasele coloana, spatele, genunchii, incheieturile, sufera de la lipsa de nutrienti din corp, in special lipsa de calciu.
 • Simturile dau gres. Nu mai simtim placerea unui masaj, a unei melodii, a unei imbratisari.
 •  Probleme relationale – inflamarea si intoxicarea corpului de la zahar / grasimi il fac pe om vulnerabil si certaret de la orice lucru mic.
 • Declansatorii starilor de nervozitate locuiesc in extra grasimea din corp.
 • Zgomotul urban si galagia inutilitatilor din jur modifica reactiile stimul – raspuns din creier. Avand extra grasime in corp, omul este incatusat in reactiile pe care nu si le doreste.
 • Leptina, estrogenii, androgenii, sunt hormoni care sunt miscorati in cantitate de extra grasime, extra zahar, iar in cantitate mica, afecteaza memoria, concentrarea, creativitatea, functiile sexuale.

Trasura noastra, corpul, este un mecanism atat de bine creat, incat isi poate schimba interiorul DOAR prin Vointa si Cunoasterea Stăpânului. Doar el decide, prin constanta Voință ce schimbari si unde trebuie facute.

Imi doresc sa vin in ajutorul Stăpânului tau, mentinand atat Vointa cat si Cunoasterea ta, cu un curs video specializat despre Cum sa Slabesti si Cum sa dai jos Burta / Grasimea de pe corp. Vreau ca acest curs VIDEO sa aduca in viata ta o schimbare care nu te va face sa te chinui sau sa te pedepsesti prin infometare.

De aceea, am trecut prin intelegerea veche a Orientului si stiinta actuala a Occidentului si am elaborat acest curs. 

Si iti voi spune un secret: orice vindecare sau schimbare in viata omului se abordeaza din 3 perspective: minte, trup si emotii. O singura abordare duce la esec, pentru ca celelalte doua sunt ignorate.

Verificarea iti apartine!

Antrenament Mental = Viață Fericită = Putere și Voință

Împarte aceste rânduri și vei ajuta să transformi pe cei dragi.
Comunitatea celor cu mintea limpede și liniștită, te salută!