Chat with us, powered by LiveChat
Rezolvarea conflictelor din relatia mea - Terapeut Bucuresti
636
post-template-default,single,single-post,postid-636,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Rezolvarea conflictelor din relatia mea

Rezolvarea conflictelor din relatia mea

Am pastrat dragostea doar ca sa ți-o pot oferi ție.
Am adunat toate zambetele de la oameni si ți le ofer acum ție.
Ia-mi respirația si joaca-te cu ea, este a ta acum.
Iți sărut umărul, simt că e al meu acum.
M-am indragostit de tine ca lumina de o floare pe care o crește.
Te privesc si nici intrerupt, nu-mi pot lua privirea de la tine.

Iubesc oamenii care privesc relatia cu aceeasi energie si dupa 5 sau 10 ani in care si-au destănuit toate lucrurile din ei. Ce ii determina pe acesti oameni sa fie inca fericiți, împliniți si atenți unul cu altul?

Declarațiile de dragoste spuse prin cuvinte, dar fara confirmare in fapte, nu fac decat sa creeze conflicte si asteptari de prisos.

Cei care isi vorbesc mai putin si isi fac mai mult, unul pentru celalalt, indeplinesc scopul unei relatii: de a dărui și a te dărui cu totul, pentru desăvârșire sau virtute.

In jur nu avem de unde sa gasim modele de dragoste continua pentru ca nu ne arata nimeni. Cei care o fac si o au nu se expun, din cauza bârfelor sau judecaților altora.

Relatia dintre el si ea este un dar, o uniune si o muncă mai grea decat ridicarea piramidelor.
Daca te uiti la piramide cu atenție, vei vedea linii facute cu un ciocan si o daltă, pentru a șlefui, nu doar piatra, ci si toata înfățișarea întregii piramide.

Munca făcută de cei doi oameni in relatia lor nu este doar in cazul evenimentelor frumoase si galante, ci are scopul perfecționării intregului dintre ei si dorința de evoluție chiar si in conflicte.

Feminitatea si masculinitatea sunt opuse prin fizic, si identice prin suflet. Fiecare invata cum sa iubeasca si sa ramana in iubire chiar si dupa ce frumusetea fizica sau atracția dispar.

Aici este una dintre cheile sau secretele nespuse si negasite in cărți ale omenirii.
Cu toții iubim sau ne indragostim, si cu toții ne plictisim de aceeasi persoana dupa 5-10-15 ani.

Scopul la ce iti voi da mai jos nu este sa te faca sa astepti ceva, ci sa dai mai mult decat ai dat.
Cu câtă iubire mai multă dai, cu atât mai multă iubire ai.
Astfel, compoziția chimiei in dragoste este simplă:
Ea aparține celui care are puterea să ofere fară sa aștepte.

Am un MARE CADOU pentru tine, care te va pune in situatia să dai fara sa astepti, adica a celui care vrea mai mult fericirea si armonie in relatia sa.

Acest cadou este pentru cei care vor sa fie exemple pentru cei din jur, si nu pentru cei care judeca sau ascund lucruri față de partenerii lor.
Manual PDF eBook – 44 Idei pentru Creșterea Relatiei Tale, pentru timpul tau de studiu si de citit, cu 18 Pagini PDF, pe care il poti lua cu tine oricand si oriunde. Este GRATUIT si il gasesti mai jos.

Descarca ebook-ul