Chat with us, powered by LiveChat
Recapata increderea in tine cu aceste 5 tehnici - Terapeut Bucuresti
605
post-template-default,single,single-post,postid-605,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Recapata increderea in tine cu aceste 5 tehnici

recapatarea increderii de sine

Recapata increderea in tine cu aceste 5 tehnici

Increderea de sine dispare pentru ca omul se indeparteaza de auto-motivarea lui insusi.
Astfel a aparut lumea speakerilor motivationali care te duc inapoi unde ai fost.
Cu cat mai slab si neincrezator in tine esti, cu atat mai mult vei urmari unul.

Increderea de sine este valorea care se formeaza in om prin propria lui decizie. Exteriorul doar ajuta sau influențează.

Pentru ca am strans si expus in mai multe posturi pe care la gasesti aiciaici si aici despre valoarea INTEGRALA si COMPLET EXPLICATA a Increderii de sine, acum vreau sa vin cu un rand de instrumente pe care, prin practica, vor aduce rezultate practicantului.

Aceste instrumente sunt un PLUS BONUS al cursului video, audio si PDF de Dezvoltare a Increderii de Sine, pe care il gasesti aici. Ti le ofer spre practica ta individuala, rugandu-te sa nu le crezi, ci sa le verifici.

Dorinta mea mare spre tine este sa judeci cu inima si sa simti cu mintea ce urmeaza sa-ti spun mai jos:

 1. Ofera altora in egala masura in care iti oferi tie – echilibreaza interesele, cat iti oferi tie, ofera-le si altora. Astfel, va disparea nemultumirea.
 2. Construieste cuvinte puternice in tine – nu-i lasa pe altii sa-ti spuna ce poti sau nu poti face. Promite-ti ca-ti vei hrani mintea si inima cu tot ce este mai BUN.
 3. Mareste disponibilitatea ta – anuleaza cuvintele NU AM TIMP. Ofera-te sa-i cresti pe altii, cum altii te-au crescut pe tine. Investeste timp si resurse, mai ales in cei inferiori ție.
 4. Stai si aduna gandurile si cuvintele spuse. Vezi daca au sens pentru tine.
 5. Gandeste si Vorbeste ca sa materializezi, nu ca sa ocupi iluzoriu interesele tale sau ale altora.

Valoarea Increderii de sine se observa la oamenii care nu se supara si care nu țin cont de actiunile celorlalti fata de ei.
Acesti oameni au atins pragul scaparii de probleme, iar singura problema a lor este ca nu au suficiente obstacole din care sa invete si sa capete incredere si mai mare in ei insisi.

Cu mare drag te anunt ca am lucrat in ultimele luni sa construiesc un CURS VIDEO pentru Dezvoltarea Increderii de Sine care ofera ghidajul necesar prin 30 de Exercitii Practice si 10 Videouri, in aproximativ 110 minute, pe care le poti vedea Online si Offline oriunde esti, spre Castigarea Increderii de Sine.

Uite la ce iti va folosi:

 • Relatii mai Fericite cu cei din jurul tau, inclusiv cu cei cu care NU REUȘEAI pana acum;
 • Familia ta si prietenii tai vor vedea Diferenta;
 • Oportunitatile tale Financiare vor creste – oamenii cu bani lucreaza cu oameni de incredere;
 • Altii vor investi in tine incredere pentru ca tu ai incredere in tine;
 • Vei materializa mai usor si poate mai repede ideile si obiectivele tale;
 • Vei fi un exemplu pentru comunitatea, firma, familia si prietenii tai.