Chat with us, powered by LiveChat
Pierderi cand nu avem Control Mental - Terapeut Bucuresti
615
post-template-default,single,single-post,postid-615,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Pierderi cand nu avem Control Mental

control mental

Pierderi cand nu avem Control Mental

De mult timp sunt martorul oamenilor din jurul meu fara control mental, care una spun si alta fac. Observ, in aceeasi masura, incapacitatea mea de a avea odata si pentru totdeauna aceasta virtute.

Stau uneori si ma gandesc in tihna despre cum se poate remedia aceasta eroare complet instalata in om prin educatia sociala. Cu siguranta omul respectiv si-o observa doar atunci cand I se spune sau cand el insusi vede la altul aceeasi incapacitate.

In virtutea disciplinei educatiei adevarate, voi invoca rabdarea ta de a citi lent aceste lucruri de mai jos.

Lucrurile invatate din sistemul social au valoare doar pentru cel care vrea sa devina obedient sistemului in care a fost „pregatit”.

Omul, prin insasi puterea si capacitatea lui, are toata autoritatea si libertatea sa aleaga modele de educatie adevarata luate din medii unde observa rezultate, prin verificare, DOAR la virtutile sale.

Sistemul educational te invata cum sa ai grija de el, dar el nu te invata cum sa ai grija de tine. El iti ofera distractii ca sa pierzi timpul.

Sistemul adevarat educational, dezvoltat de-a lungul istoriei pe toata planeta Pamant prin batranii satului, unii preoti, brahmani, sfatuitori, vraci, intelepti, regi, filosofi, istorici, episcopi, a avut si inca are ramuri virale pe care omul, chiar si la o varsta inaintata, isi poate dezvolta virtutile. Astfel, acesti oameni te invata cum sa ai grija de tine.

Acum, pentru că omul toata viata lui se afla la aceasta intersectie de drumuri educationale, el alege in fiecare moment de unde isi „trage” atitudinea. Din mediul social, de multe ori fals si creat prin măști, sau din mediul adevarat educational, unde invata cum sa aiba grija de el si de altii in acelasi timp.

Astfel, ne cream comportamentul imitand pe cineva drag din familie, un star sau batranul satului.

Cei mai multi dintre noi crestem, ne distram un pic si dupa murim. In aceasta iluzie omul de rand exista, agoniseste si ajuta mai departe legea naturii, asa cum si un pom fructifer ofera lumii fructele sale prin mineralele din Pamant.

Totusi, noi suntem mai mult decat un pom sau un animal si servim Naturii prin scopuri mai grandioase. Acestea le voi dezvolta doar individual, cu tine, daca iti vine randul.

Am decis sa las mostenire, printre alte lucruri de ale mele, 8 pierderi pe care omul le poate observa si REZOLVA in cel mai scurt timp in viata lui, privind capacitatea de control mental, aceasta puternica atitudine care gaseste solutii pentru viata, si anume MINTEA:

  1. Una spuna si alta face – debit verbal mare, actiuni putine –
  2. Minciuna – provocarea unei iluzii in mod voit – magician de prost gust.
  3. Lipsa de concentrare cand ai nevoie de ea – distragerea atentiei – flămânzilă
  4. Oprirea altora sa fie cine sunt – intelegere gresita a compasiunii –
  5. Arunca cuvinte sau stari triviale altora – asta trebuie batut bine de viata – prost de da prin gropi.
  6. Cel care viseaza ca maine va fi mai bine – rupt de realitate – trântorul șef.
  7. Cel blocat in trecut – leneș pentru viitor – bolnav tare la cap.
  8. Vorbeste despre altii, in loc sa facă ceva bun pentru altii – comentator si bârfitor șef – leneșul satului.

I-am judecat cu totul dragul, extrem de intentional, la final de propozitie, nepasandu-mi nici cat negru sub unghie daca esti sau nu de acord cu mine.

In final, in speranta in care puterea si performanta ta mentala vor sa creasca, ai aici un curs video complet pe care il poti judeca doar prin verificare. El este strans din Orient si Occident, aducand exercitii si metode practice, explicate si aratate pentru dezvoltarea puterilor mentale. In plus, primesti bonus un Manual eBook si o intalnire pe Skype la final.

Ramai cu bine!