Chat with us, powered by LiveChat
Pentru ca AZI simti ca Traiesti - Terapeut Bucuresti
504
post-template-default,single,single-post,postid-504,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Pentru ca AZI simti ca Traiesti

Pentru ca AZI simti ca Traiesti

Milioane de ani in urma, cand noi nu existam ca civilizatie, civilizatia Atlantida a lasat, fara sa isi doreasca, imperiului Babilonian, cel mai bogat oras cultural din lume, niste descoperiri imense cu privire la planetele din sistemul nostru solar.

Multi ani au trecut si anumiti preoti egipteni, acum 3-4000 de ani in urma, au vizitat Babilon inainte de cucerirea lui in anii 300-200 î.H. de catre perși.

Solon si Pitagora au vizitat Egiptul in anii 500 Î.H. si au luat o parte din ce mai ramasese din Atlantida. Acestia, sub diferite coduri sau legi, cum a fost si Codul lui Hammurabi din Babilon, au lasat anumite moșteniri culturale oamenilor din ziua de azi.

In aceasta perioada a anului, nevand o zi exacta, sarbatorim Paștele, un eveniment religios si spiritual important pentru crestini.

Inainte de Mântuitorul nostru Iisus Hristos, aceasta perioada era cunoscuta in astronomia antica drept una in care planetele se așează intr-un anumit mod, in care oamenii simt diferit si se apropie mai mult unii de ceilalti. Era o sarbatoare care deschidea mintea, sufletul si inima omului.

Tot prin cunoasterea astronomica actuala stim ca planetele ne influenteaza starile actuale. Cand e Luna plina, suntem mai predispusi sa nu fim atenti, cand Marte se misca un grad, devenim mai impulsivi, cand Saturn se indeparteaza un grad devenim mai autoritari si cruzi, cand Jupiter e in alta pozitie fata de soare, devenim mai protectori si veseli s.a.m.d.

Astfel, fiecare planeta parcurge in jurul Soarelui anumite cicluri.

Astfel, omul traieste aproximativ 28000 zile, aprox 76-80 de ani.

Femeia are ciclul de 28 de zile, exact cat Luna parcurge un ciclu in jurul Pamantului.

La 28000 de zile aproximativ dupa ce Omul se naste, vine moartea lui.

Cu Marte dupa 36 de cicluri in jurul Soarelui.

Cu Venus dupa 48 de cicluri in jurul Soarelui.

Asteroizii cei mici, 60 de cicluri.

Saturn si Jupiter aproximativ 72 cicluri (1 ciclu = 378 zile).

Uranus, 76 (369 zile).

Mercur, 240 (1 ciclu = 115 zile) in jurul astrului sau, Soarele.

Luna, 960 de cicluri (28 zile) in jurul astrului sau, Pamantul.

Toate planetele arata integralitatea vietii omenesti.

Descoperim cu uimire ca toate aceste planete s-au intors din nou la aceeasi asezare care a guvernat nasterea noastra.

De Paște, indragitele noastre planete, care ne ajuta sa fim, sunt puse intr-o ordine care il apropie pe om de Divinitate si invers. Astfel, corpul nostru celular, molecular (astral) si electronic (divin) in univers se afla intr-o combinatie mai mare de posibilitati decat in alta perioada a anului.