Chat with us, powered by LiveChat
Eliberarea de rolurile și măștile apăsătoare - Terapeut Bucuresti
782
post-template-default,single,single-post,postid-782,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Eliberarea de rolurile și măștile apăsătoare

Eliberarea de rolurile și măștile apăsătoare

Toate activitatile pe care omul le are reprezinta o multitudine de roluri pe care el le face pentru a fi cum sunt ceilalati pe scena lui.

Fiecare rol este adaptabilitatea pe care el si-o însușește pentru a fi peste sau ca ceilalti acolo unde s-a dus.

Puterea pe care rolul o are este măsurată de energie.

Un copil care nu poartă măștile personalității, are energie sa se joace 13-14h întruna. Iar un adult oboseste dupa 2-3h.

Copiii au esență, ceea ce este al lor, iar dupa 7 ani primesc personalitatea, care nu este a lor, ci imprumutata de nivelul educational primit. Astfel, educatia astupă esență si hraneste personalitatea, iar energia in om scade cu varsta.

„Persona” este masca actorului, in latina.

Azi se foloseste la personalitate, ca fiind un rol/mască pe care omul il are pentru a exprima ceva ce nu este al lui. Nu vine din el, ci doar trebuie sau e programat social sa o faca.

Măștile sunt distrageri de la sufletul si esența omului.

Popoarele sărace, triburile sau oamenii de la țară sunt mai conectați cu sufletul lor, dar ei nu au cunoaștere.

Popoarele bogate, civilizate si educate sunt mai conectate cu personalitatea lor, au cunoaștere. Însă ei nu mai au conectarea cu sufletul lor, puritatea interioară.

Măștile consumă energia din om.

Conectarea cu sufletul si esența de a te bucura si a accepta orice este in fața ta, aduce energie in om.

Vezi acest video:

Sunt cateva exerciții utile ție din Cursul Video, Audio si PDF: Conectarea cu Sinele/Sufletul tău care cuprinde 30 de exercitii in 10 videouri, pentru a te ajuta sa ai mai multă ENERGIE in tot ce faci.

Acest curs este in format VIDEO, AUDIO si Manual PDF, pentru ca fiecare simț al tau sa invete spre practica.

Iti voi spune mai multe despre măsti, personalitate, suflet, esență, conectare si distrageri de la mine insumi, LUNI 2 Martie, ora 20.30-21.00, intr-un mult asteptat WEBINAR numit:

Diferente intre nevoile trupului si nevoile sufletului

[vcex_button url=”https://forms.aweber.com/form/34/1745667034.htm” title=”CLICK AICI pentru webinarul de LUNI, 2 martie, ora 20.30″ style=”flat” align=”center” color=”red” size=”large” target=”self” rel=”none”]CLICK AICI pentru webinarul de LUNI, 2 martie, ora 20.30[/vcex_button]

Eu abia astept sa te vad.

Rămâi cu bine!