Chat with us, powered by LiveChat
eBook GRATUIT - 44 Tehnici pentru Concentrare la Locul de Munca
588
post-template-default,single,single-post,postid-588,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

eBook GRATUIT – 44 Tehnici pentru Concentrare la Locul de Munca

concentrare

eBook GRATUIT – 44 Tehnici pentru Concentrare la Locul de Munca

Deoarece traim intr-o societatea consumerista, unde lucrurile se misca cu o viteza egala cu interesele noastre, am onoarea sa iti prezint urmatorul material, care ar putea aduce intensitate si rezultate clipelor din viata ta.

Oamenii nu mai au rabdare sa invete si nici sa se concentreze, deoarece mintea este mai rapida decat decizia lor, si o ia pe ­¨ulei¨ cand ei nu se asteapta. Ea se duce catre tărâmul imaginatiei involuntare, nu pentru ca primeste ceva de acolo, ci pentru ca asa s-a obisnuit.

Dar oare, joburile noastre pentru ce sunt: strict pentru placeri materiale, din care obtinem bani pentru confort si intretinerea familiei, sau cumva sunt pentru a invata, a evolua si a castiga pe masura nivelului de responsabilitate?

De exemplu, Ioana are un Job si o face de nevoie. Pana la un punct va fi multumita, sa spunem ca obtine nevoia banilor si are garantat un salariu satisfacator. Dar Ioane, pentru ca deja are banii doriti, ii lipseste nevoia de a invata, evolua si a se responsabiliza mai mult decat o face deja. Acestea din urma ar putea fi masurile pentru satisfactie pe termen lung. Cele dintâi, pentru satisfactie pe termen scurt.

Din investigatiile mele, am strans exercitii de concentrare si vointa intr-un manual care iti va servi drept practica constanta pentru satisfactie pe termen lung.

Concentrandu-te mai bine, vei avea rezultate mai mari, atat la locul de munca, cat si in practica ta intrinseca de evolutie individuala, pe care, daca o ignori, te vei simti insuficient, iar daca ii dai curs, te vei simti ca si cum viata are un sens.

Acest eBook este GRATUIT pentru tine si il poti descarca de aici:

Descarca eBook-ul gratuit 44 Tehnici pentru Concentrare la Locul de Munca

Inca 3 lucruri iti mai spun:

  1. Concentrarea este o atitudine care se dezvolta prin exercitii zilnice. Cand mintea se poate opri si sta intr-un loc, pe un subiect sau idee, atunci vointa ta va lucra si tu vei obtine concentrare constantă, vigilență, atenție și prezență.
  2. Aici vei gasi un curs complet de 33 de practici in 11 videouri pentru Dezvoltarea Carierei Profesionale. Ia-l DOAR daca vrei sa cresti in organizatia ta.
  3. Cei bine remunerati sunt cei care se concentreaza bine pe orice fac, celor slab platiti le lipseste puterea atenției si focalizarii pe sarcinile de care se apuca.

Rămâi cu bine!