Chat with us, powered by LiveChat
De ce oamenii înșeală sau mint în relație! - Terapeut Bucuresti
642
post-template-default,single,single-post,postid-642,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

De ce oamenii înșeală sau mint în relație!

De ce oamenii înșeală sau mint în relație!

Trăirile false din noi sunt: negativitatea, iritarea, mințitul, frustrarea, evitarea etc.
Aceste comportamente se invata de cand suntem mici, prin legatura emotionala si observarea adultilor pe langa care stam.

Copilul simte mai mult decat vede.
Adultul ved emai mult decat simte.
Copiii invata prin simțire ceea ce ascund si felul cum traiesc adulții in interiorul lor.

Eram pe la 19 ani si intrasem in 3 relatii simultan pe care le duceam cu atata energie, incat eram epuizat mental. M-am sarutat si am imbratisat 3 fete in aceeași zi. Era un haos in mine, dar un RAI in afara! Trudeam sa aranjez si sa organizez relațiile incat sa iau si sa dau simultan.
Obosisem! Incepusem sa nu mai invat la facultate, sa pierd vremea cu altii care nu faceau nimic, ma apropiam sa fiu un nimeni.

Intr-una din acele zile agitate emotional, eram privitor al munților Dobrogei de pe faleza superioară din Galați, când am fost „lovit” de un moment lucid in care am inteles ca drumul meu era greșit. Am incheiat relațiile, am pastrat una si mi-am vazut de viata.

Am inteles ca dorintele mele prea multe imi faceau rau si ca am nevoie sa invat din ce am si nu sa traiesc in cautarea constanta pentru propria vanitate si importanță.

Acea zi a fost decisiva! Am dedus de ce oamenii, inclusiv eu, mințim si înșelam.
Din cercetarile ulterioare, in perioada matura si plina de investigatii in tradițiile lumii, am inteles ca mințitul si înșelatul vin din lipsa de mulțumire cu ce ai ales.

Lipsa de mulțumire este o atitudine comparativă pe care societatea ne-a împrumutat-o prin subiecții săi. Dacă i-am vedea pe cei din jur ca NU o fac, nici noi nu am face-o. Iar din slăbiciunile altora invatam si noi ce nu trebuie – pentru ca e mai placut si confortabil.

Cand omul se auto responsabilizeaza, iși dă două palme să înțeleagă că e prost cand face asta si are, probabil, sclipiri de realitate și își poate muta fundul spre un viitor mai luminos decât Soarele, spre sinceritate, loialitate si iubire pentru partenerul ce l-a ales.

Armonia in relație este un efort constant de atentie si munca pentru tine si celalalt.
Armonia este rezultatul energiei depuse pentru menținerea ei.
Cei care asteapta sa faca celalalt, ajung la dezbinare.

Rata de divorț e alarmantă, peste 65% in lumea intreaga este cifra zguduitoare pentru ca oamenii acum au optiunea rapida, prin tehnologie, sa cunoasca ceva mai usor si placut decat au acasa.
Aceasta imaginație îmbolnăvește psihisimul omului.

Pentru ca sunt doritor de echilibru in viata ta, iti las aici un VIDEO de VĂZUT.

Plus un Curs VIDEO ori AUDIO sau PDF despre Rezolvarea Conflictelor si Armonia in Relatie. Le poți lua separat sau impreuna – toate in cursul Video.

Daca vrei sa strălucesti, tu muncești în relație.
Daca vrei sa aștepți, tu vei fi părăsit in relație.

Rămâi cu bine!