Chat with us, powered by LiveChat
Cunoastere adevarata o are cel care face - Psiholog Alexandru Pleșea
407
post-template-default,single,single-post,postid-407,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Cunoastere adevarata o are cel care face

cunoasterea o are cel care face

Cunoastere adevarata o are cel care face

Toata informatia pe care o gasim pe internet, in cartile din biblioteci si librarii, precum si toate uneltele de educare exista cu ajutorul energiei electrice, a satelitilor, a masinariilor si a vitezei acestora.

In urma cu 200 de ani, daca se trimitea o carte, ajungea doar dupa 2 luni. O scrisoare dintr-o parte in alta a tarii, acum 1000 de ani, cu ajutorul trasurii, in 2 luni. Sau dintr-un stat in altul, in cateva luni.

In ziua de azi totul e INSTANTANEU. Totul s-a convertit in recunostinta instanta.

Gasim ce vrem doar deschizand smartphone-ul.

Chiar si asa, cu toate avantajele modernitatii, practica de a face si-a pierdut din valoare.

In ziua de azi, stim foarte multe. Am devenit liderul sfatuitor din grupul nostru. Nu stim sa ne inchidem gura cand avem de-a face cu un fapt pe care il stim precum stim ca cerul e albastru. Si INSTANTANEU ne dam cu parerea.

Felul acesta rapid de a ne spune parerea in stanga si-n dreapta, un sport la moda, are doar pierderi. El nu se schimba in beneficiu. Pentru ca nu aduce vreun beneficiu.

Acela care practica si stie foarte bine un lucru, este cel care se abtine in a vorbi daca nu este intrebat.

Cel care nu a experimentat un lucru, nu se abtine in a-si da cu parerea despre tot, sperand sa fie intrebat.

Cine cauta un lider, cauta pe cineva care chiar face.

A face este cel care se auto-observa, controleaza, directioneaza si castiga ce vrea. Este cel care nu sta prea mult pe ganduri. Nu se pierde in probleme altora. Cauta cea mai buna versiune a sa. Observa si nu judeca ce se intampla in exteriorul sau, ci invata din el.

Cel care stie, este cel care are bufeuri de idei, actiuni, cunoastere,entuziasm, prietenie. Si, in acelasi timp, are pareri fata de orice lucru. Nu isi poate controla instinctele, placerile, sfaturile si judecata. Controlul si tacerea este o virtute rar intalnita la un astfel de om.

Deoarece urmaresti blogul meu, iti ofer in dar lucruri care te fac sa Faci.

Mai intai, iti daruiesc 5 filme pe care le poti viziona aici:

5 Secrete despre cum sa iti Hranesti Mintea

Putere Mentala – 5 Exercitii Zilnice

Cum sa Folosesti Cuvintele cu Atentie – 5 Modalitati

Fii mai Concentrat la Locul de Munca – 5 Secrete

Cum sa Iesi din Relatii Toxice – 5 Metode

Intre timp, colega si prietena Jassmine Glodeanu, care este trainer la Curs Comunicare si Curs Dictie a lansat un nou site. Acesta te poate ajuta sa inveti sa Faci prin Comunicare: Trainercomunicare.ro.

Apeland la serviciile ei, primesti 15 % Reducere la Orice Pachet pentru ca esti abonat. Sa mentionezi ca vii de pe siteul meu.

 

Antrenament Mental = Viață Fericită = Putere și Voință

Împarte aceste rânduri și vei ajuta să transformi pe cei dragi.
Comunitatea celor cu mintea limpede și liniștită, te salută!