Chat with us, powered by LiveChat
6 Beneficii cand ai Putere Mentala! - Terapeut Bucuresti
618
post-template-default,single,single-post,postid-618,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

6 Beneficii cand ai Putere Mentala!

putere mentala

6 Beneficii cand ai Putere Mentala!

Mediul social actual ține omul la un nivel scazut. Prin mancare, Tv, țigari, zgomot, bani, distrageri (distractii), reclame, culori, inducere de interese etc.

„Daca mai ai timp de tine, atunci iti gasim noi ceva de facut¨ – astfel omul merge in exterior, in loc sa mearga in el însusi.

Din vremuri stravechi oamenii au creat secte, societati secrete, limbaje sau culte ezoterice, pilde, alegorii, basme, povesti si mai nou, religii, spre a gândi într-un NOU mod. Spre a nu fi la fel cu ceilalti, cu normalitatea.

Nimanui nu i se spune in fata ce este de facut.

Fiecare munceste cu el insusi, si cand ajunge la un nivel la care Povestea, Alegoria sau Basmul au fost create, el le intelege.

Fiecare cultura pe care am vizitat-o, de la satele indigene indepartate din Africa, pana la șintoiștii din Japonia, trecand prin toate, mi-au aratat, nu sub un șirag de evenimente clare, că sunt oameni printre ei care au ceva in PLUS față de ceilalti.

Iar pe acestia am cautat sa-i intreb despre lucrurile lumii.

In virtutea raspunsurilor lor, pe care nu le pot dezvalui aici, am inteles ca au ceva in PLUS fata de ceilalti.

Dorinta mea este sa strang, sa practic si sa ofer mai departe DOAR celui care vrea sau ii vine randul sa primeasca.

Beneficiile dobandirii de Putere Mentala sunt, dupa cercetarile mele, o persepctiva spre o viata mai buna in interior. Fara judecata, fara lingusire, fara violenta sau negativitati, fara dusmanii, fara ignoranta, ci printr-o altfel de munca care are nevoie de practica interioara, in zarva zgomotului din afara.

La noi in țara, dezvoltarea personala a luat si a ea un avant enorm si ma bucur mult pentru Romania. Sunt putini, dar buni, cei care cauta sa creasca PRIN ei insisi.

Cele 5 Beneficii pe care le-am cercetat sunt:

  1. Gasirea rapida de Solutii la Problemele tale.
  2. Castigi mai mult din orice pentru ca ai invatat Concentrarea.
  3. Construiesti Idei/Solutii pentru cei dragi tie.
  4. Aduci Ordine acolo unde e Dezordine.
  5. Vezi lucrurile reale (din fața ta), nu cele imaginare (din trecut sau viitor).

Al 6-lea beneficiu este creat doar pentru cel care a ajuns sa observe acest lucru:

  • Problemele celui de langa el sunt si problemele lui.

Am strans, experimentat si oferit un curs complet AUDIO si VIDEO, cat si PDF-ul acestora, pentru a putea ajuta problemele altora. Sunt 30 de Practici in 10 Videouri pe care le las pentru cel care VREA pentru el mai mult. Le poti vedea Online si Offline, de pe orice dispozitiv.

Acest curs nu iti da nimic din teorie, nu e de crezut, ci iti da doar prin practica si verificarea exercitiilor din el. Beneficiile de mai sus, cele 5+1 le vei dobandi prin exersarea acestora.

In plus, ca sa te antrenezi pentru acest curs, uite 4 videouri GRATUITE pe care le poti viziona:

Ramai cu bine!