Chat with us, powered by LiveChat
4 Tehnici pentru a-ti Transforma Jobul - Terapeut Bucuresti
546
post-template-default,single,single-post,postid-546,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

4 Tehnici pentru a-ti Transforma Jobul

4 Tehnici pentru a-ti Transforma Jobul

4 Tehnici pentru a-ti Transforma Jobul

Analiza mentala a oamenilor cu care am apucat sa lucrez in ultima vreme este strans legata de de ce si cum lucreaza.

Nu e important ce lucrezi intr-o societate profund consumerista, ci cum lucrezi.

In scoala multi invatam ce ni se preda, altii, mai isteti, invatau cum sa invete ce ni se preda.

Cei din urma invatau procesul de invatare, cei dintâi doar invatatura.

Cei din urma invatau adaptabilitatea, cei dintâi doar materialele.

Cei din urma invatau creativitatea, cei dintâi doar informatia.

Azi, fiind o adunatura compusa din interese, placeri, hobby-uri si rare momente de autocunoastere, ne aflam, cu tot acest mecanism de dorinte, intr-o continua cautare de mai bine decat ziua de ieri.

Productivitatea interioara la om, castigul său intrinsec – pentru că doar cu asta ramane cand moare – este nu ce lucreaza, ci cum lucreaza.

In vremurile stravechi a lucra era un privilegiu de a-ti cunoaste ființa si de a ajuta comunitatea, tribul sau familia.

In vremurile noastre, datorita faptului ca nu mai stim cum sa lucram,  nu ne mai cunoastem nici pe noi, nici comunitatea, nici familia. Ci primeaza, ca la orice alt animal, intentia spre dorintele proprii si indeplinirea visurilor de vanitate.

Sa ma ierte voluntarii si cei cu inima mare care fac miracole prin spitale. Pe acestia ii feresc de aceasta directie a cuvintelor mele.

Ca sa invatam cum sa muncim, e nevoie sa stim anumite legi umane. Nu cele de bun simt, care ni s-au tot bagat in cap, ci cele de functionalitate umana.

Legile umane sunt in manualele sfinte, in toate religiile si arata inalta posibilitate de comportament a omului. Astfel, vedem ca azi, in loc sa ne comportam cu Dragoste intr-un Job, ajutandu-ne unii pe altii, invatand unii de la altii, noi urmam doar Interesul – ca asa e la moda si ca asa e in Afaceri.

Directia e la fel de buna, precum laptele nefiert la frigider.

Slujbele se deschid pentru ca oamenii se inchid.

Pentru a-ti oferi aceste cuvinte, mai multe decat un alt interes de-al tau, voi cauta sa-ti ofer anumite elemente care te vor invata cum sa lucrezi mai bine si, mai ales, sa te simti bine facand-o:

  1. Nu gandi despre o sarcina de munca (ca e grea sau usoara), ci doar cauta sa mergi mai mult in esenta ei – sa o faci cat de bine poti.
  2. Creeaza un rit de incepere si de terminare a zilei de munca. De exemplu: cuvinte sacre, rugaciune, cântare, privitul soarelui, imbratisare, recunostinta pentru cineva etc.
  3. Opreste-ti mintea cand pleaca in alta parte, tine atentia doar pe ce ai in fata ta, orice muncesti. Planurile le faci dupa munca sau pentru realizare seara inainte sa inchizi ochii.
  4. Simte-te pe tine in tine cand lucrezi. Prin asta vei transforma fiecare mândrie personala sau vanitate in demnitate și smerenie.

Aproximativ toti colegii tai nu vor face asta si probabil vei deveni Ciudatul firmei, insa aici se vede ce te intereseaza mai mult: Cum te vad altii sau cum vrei tu sa fii.

Pentru ca ai potential de reglare a interiorului tau si sunt aproape sigur ca fiind pe acest site abonat, detii anumite puteri interioare sa ajungi mai bun decat ieri, atunci iti dau si acest curs video de Dezvoltarea Carierei Profesionale.

Din el vei dobandi, prin 30 de practici si 10 Videouri, tehnicile de comportament, vanzare si negocieri pentru cresterea in ierarhia ta organizationala, spre un castig interior si exterior mai mare intr-un timp mai scurt. La finalului cursului, avem si o intalnire pe Skype pentru specificitatea dorintelor tale.

Ia aminte! Cu smerenie iti spun: Orice lucrezi, o faci bine doar daca treci peste gura lumii si te mentii cum vrei tu oriunde, fara sa cazi, fara sa clachezi, fara sa ramai in trecut, fara sa tii conturi, ci sa faci din fiecare zi a ta o sansa de a fi mai mult decat ieri, prin toate greutatile din slijbei de azi.