Chat with us, powered by LiveChat
4 Sfaturi stranse de mine de cand am inceput sa muncesc
514
post-template-default,single,single-post,postid-514,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

4 Sfaturi stranse de mine de cand am inceput sa muncesc

4 Sfaturi stranse de mine de cand am inceput sa muncesc

Iti zic de pe acum ca ca ce iti voi spune mai jos poate fi contrar anumitor obisnuinte sociale pe care le stii.

Pentru ca ai in tine dorinta si sa te cunosti pe tine, iti destainui anumite actiuni care pe mine m-au dus la a ma cunoaste.

Pentru ca am siguranta ca sunt la inceput, nu ma opresc nicio zi.

La 14-16 ani, am inceput sa fac CD-uri cu filme, cu muzica – toate piratate de pe internet, de pe site-uri straine. Le inregistram si le vindeam la amici si prieteni. In Galati, locul de baștina pana la 21 de ani, cei din cartier ma știau pentru ca le gaseam ce voiai.

De la 16 la 18 ani, am inceput sa investesc banii castigati de atunci in echipament tehnic. Mi-am luat cel mai bun PC, laptop, monitor, imi faceam rețele cu baieții din cartier si exploatam la o scara si mai larga aceste cd-uri pentru vanzare.

Pana la 19 am jucat fotbal profesionist la Dunarea Galati, cariera mea de fotbalist s-a incheiat in ziua in care m-am batut cu portarul din echipa mea. Atunci m-am oprit si m-am apucat de lucru in mod mai organizat in societate.

Am inceput la o firma de contabilitate, dupa care am facut asigurari RCA la toate masinile din cartier, apoi am lucrat in comert in oras cu diferite haine si electronice si am continuat cu vanzari de asigurari de viata. Iar in tot acest timp, de la 19 la 21 ani, am citit o mare parte din cartile de Succes ale sefului meu din Galati, importantele si mult cautatele carti ale lui Napoleon Hill, Dale Carnegie si restul din timpul lor.

De la 21 cand am venit la Bucuresti si am facut curierat, comert cu masini, cu telefoane si dupa am intrat in industria Online. Era pe val, pregatita sa explodeze. Am invatat mult, stand captivin casa de la 6 seara pana la 6 dimineata; timp de 3 ani, am invatat. Am facut afiliere, comert si marketing de tot soiul de categorii si pentru oricine. Toate proiectele si echipele mele urmatoare au fost si sunt in industria de vanzare si afiliere online, pe mai multe niste.

Intre timp, am absolvit 2 facultati, Psihologie si Sport, una dupa alta. Aceste diplome stiam ca ma vor ajuta doar in vanitatea pe care inca o am si de care incerc sa ma descotoresesc, ca pisica din cusca ei. Cunoasterea dobandita aici m-a ajutat doar la a-mi face prieteni si mai buni, si mai loiali.

Adevarata cunoastere era pregatita sa apara, nu le suprafata educatiei conventionale, ci adanc, in cautarile mele de prin lumea intreaga, nu in carti sau cursuri. In consecinta, am inceput sa-mi finanțez calatorii in toata lumea si pe toate continentele. Stiam ca totul e ascuns si pastrat bine. Ca si aurul, putini il au si putini vorbesc ca il au.

Toate cursurile facute intre timp, iarasi pe toate continentele, mi-au deschis mintea si inima spre o cunoastere noua de a ajuta oamenii. Ele mi-au servit o perioada de timp, doar atat cat am vazut eficienta lor rapida, dar pe termen scurt. Insa in schimbarea pe termen lung pentru un om, inca sunt la capitolul investigatii, lucru si cercetari.

Din partea unor oameni cheie, atat de cunoscuti incat nici macar vecinii lor nu stiu de ei, mi-au bagat mintile in cap prin 4 lucruri pe care am incercat, si inca ma mai chinui sa le inteleg, prin practica.

  1. Orice lucrezi, invata prin munca disciplina, cu suferinta ei cu tot.
  2. Ce lucrezi nu este cine esti. (toata stiinta actuala zice pe dos, treaba lor)
  3. Nu trebuie sa iubesti ce lucrezi, trebuie sa stii ca o faci in timp ce o faci. Daca iti vezi mintea gândind, emotia lucrând sau mâinile făcând, atunci vezi realitatea muncii tale.
  4. Prin munca ai sansa sa cresti ca om enorm, doar daca vrei directia asta. Orice muncesti are sens doar daca inveti ceva din munca ta. Cu cat inveti acum, cu atat mai mult vei invata in viitor.

In plus, mai am 30 de practici si exercitii despre cum sa cresti in Cariera Profesionala orice ai face. Plus, iti ofer si o serie de atitudini si comportamente care te vor duce spre cresterea si dezvoltarea ta profesionala.

Totul adunat din experientele si truda mea din ultimii 16 ani in afaceri.

Cursul il gasesti aici: