Chat with us, powered by LiveChat
3 Practici pentru Putere si Performanta Mentala - Terapeut Bucuresti
621
post-template-default,single,single-post,postid-621,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

3 Practici pentru Putere si Performanta Mentala

putere si performanta mentala

3 Practici pentru Putere si Performanta Mentala

Veneratia pe care un om o are pentru calea spirituala pe care o practica este des intalnita in modul in care discuta despre ea, o prezinta altora, o promoveaza sau ii foreteaza pe altii sa o faca.

Cel care vrea sa convinga nu e pe directia buna, cel care vrea sa converteasca, la fel. Cel care o promoveaza, mai are de invatat. Cel care tace si face este ucenicul devotat, iar acesta are ceva de dat.

Sunt cateva practici spirituale pe care le-am practicat. Unele intr-o masura mica, altele mai mare: yoga, rugaciunea crestina, meditatia budista, Tai Chi si Qigong in China, mindfulness, mudre, mantre sau cântări si taoismul.

Fiecare dintre acestea produce si intensifica o anume substanță in om sau, pe limbajul nostru, o trăire speciala pe care nu o poate reproduce altfel.

Ordinea lor este irelevanta, in caz ca te gandeai la ea.

Totusi, practicarea lor m-a ajutat sa inteleg cum pot fi ele practicate in zilele noastre, in Romania, printre oameni, familie si job.

Tot ce am strans din acestea din diferite workshopuri, centre de studiu sau alte locuri cu știință adunată, am pus in acest curs video Putere si Performanta Mentala, care il duce pe om spre o capacitate de deductie, vointa si concentrare mai mare.

Convingerea omului ca are ceva, il opreste din a descoperi.
La fel si cand stie ceva, il opreste din a practica.

Astfel, eu nu pot decat sa pun pe masă, si cel care vrea, sa mănânce.

Iti dau in plus un video BONUS din acest curs.
Tot cursul are 30 de practici in 10 Videouri PLUS un manual PDF cu fiecare exercitiu explicat.

Acest video este aici, are 3 exercitii EXTRA pentru putere si performanta mentala pe langa cele 30:

Spor la verificare!

Si te rog un lucru: Vorbeste cu altii, doar dupa ce tu practici acestea.

Ramai cu bine!