Chat with us, powered by LiveChat
3 Atitudini culese din Natura care aduc Rezultate rapide! - Terapeut Bucuresti
548
post-template-default,single,single-post,postid-548,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

3 Atitudini culese din Natura care aduc Rezultate rapide!

3 Atitudini culese din Natura care aduc Rezultate rapide!

3 Atitudini culese din Natura care aduc Rezultate rapide!

De la inceputul acestei scrisori pentru tine, ma induplec in fata ta si te-as ruga sa indepartezi anumite ganduri de judecata pe care le-ai putea trimite spre mine.

Voi spune din ce stiu, nu din ce cred. Pentru ca am verificat aceste atitudini inainte sa ti le scriu aici.

Atitudinile pe care ti le voi spune, nu sunt stranse din cursuri sau seminare si nici din autori, speakeri sau traineri actuali. Ele fac parte din legile Naturii si sunt strans legate de practica omului in relatie cu aceasta.

Natura este exemplul pe care omul il are mereu la indemana. Legile de acolo sunt si la noi, iar legile noastre sunt si in regnurile inferioare noua s.a.m.d.

Aventura acestor 3 atitudini incepe:

  1. Creaza-ti cursul voit si intentional de ganduri si idei. La fel cum un râu se duce avand o directie spre a umple o apa mai mare, la fel gandurile tale vor umple o minte mai mare.
  2. Sadeste seminte in subconstientul tau. Alege cu potrivire cuvintele pe care le spui in cap si prin gura. Ele vor creste 100%, asa ca alege-le cu stradanie si atentie.
  3. Cauta sa transformi, nu sa schimbi. Orice afacere sau relatie care nu merge, transforma-o prin puterea data de Natura tie. Transformarea este dovada naturii catre noi: scoarta, frunzele, mineralele, trunchiul, semintele – toate se transforma constant pentru servirea unui scop mai inalt.

Aceste procese au fost perfectionate de legile naturii. Omul care se uita la TV, se uita la altii; cel care se uita la Natura, se uita la el insusi.

Atitudinile care dau rezultalte, in orice business sau job esti, se afla si aici. 30 de practici in 10 Videouri, pe care le dau spre verificare celor care au dorinta de a trece prin procesele naturale de crestere, dezvoltare si contributie prin afaceri si antreprenoriat.

Rezultatele dorite de om sunt apropiate sau indepartate de legile naturii. Iar fizica nimeni nu o pacaleste. Procesele care decurg din Natura, oriunde aici pe Pamant si in Cosmos sunt: Cresterea, Distrugerea, Rafinarea, Boala, Reinnoirea si Regenerarea, insa despre fiecare vom discuta separat.

Cel ce intelege procesele naturii, isi face loc mai rapid spre un loc cert pe podiumul rezultatelor.

Spre exemplu, un alergator bun tine cont de vreme. Un bun om de afaceri, de orele zilei. Un om de decizie, de armonia comuna din jur. Un toreador, de puterea animalelor. Un medic, de substantele naturale de preparare. Un psiholog, de mecanica naturii. Un sportiv de nutrienti si alimente. Un preot, de energia divina.

Observam ca activitatile omului sunt gasite si raportate in procesele naturii. Atunci cand omului ii iese cum vrea, le vede si le intelege. Cand nu-i iese cum vrea, nu le vede si nici nu le intelege.

Pe tine, draga prieten, daca ai reusit sa mentii nonjudecata si in aceasta scrisoare, atunci te apropii de Natura si te vei folosi de ea in viitor. Ea te va sustine si ghida atunci cand anumite carari ale tale din viata sunt fara directie.

Daca tot a venit vara si noi ne-am inflorit, draga prieten, eu te invit nu doar sa stai in natura si sa o admiri, ci sa o lasi sa-ti fie calauza si directie prin intelegerea si observatiile pe care tu le cauti la ea.

Ramai cu bine!