Chat with us, powered by LiveChat
10 Moduri prin care ne Ingrasam - Terapeut Bucuresti
482
post-template-default,single,single-post,postid-482,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

10 Moduri prin care ne Ingrasam

ne ingrasam

10 Moduri prin care ne Ingrasam

Poate ma vei intreba ce legatura am eu cu depunerea de prisos a stratului de grasime  in jurul taliei, si nu doar. Iti zic de pe acum, grasimea nu e doar de la hrana, ci de la cap si dupa de la alimente.

Grasimea este una din caracteristicile lipsei tinereții exterioare si interioare!

Voi trece peste facultatile filologice si iti voi vorbi mai direct decat esti obisnuit sa citesti.

Fara scrupule fata de grasimea omului, ma inclin in fata dorintei lui de a castiga o emblematica stare de extaz dupa inca o picatura care tot umple paharul de atata timp cu zahar rafinat trecut prin toate uzinele murdare ale lumii.

Totusi, omul nu este deranjat sa citeasca o realitate care este in fata lui, dar nu o vede.

Nu ca as avea ceva cu zaharul, insa starea si sangele omului sunt atat de modificate de zaharul intrat in celule, incat omul nici daca vrea sa revina la ce-a fost, nu mai reuseste.

Amplitudinea cu care fenomenul larg raspandit de a manca carton la micul dejun al unui hotel, in avion, in magazine, prin ambalare, zaharisire sau congelare excesiva a facut ca alimentele sa fie un mod de nu lasa stomacul gol, ci de a-l umple cu materie pe care cainii doar o miros si nu o mananca.

Nu ca as incerca sa fiu un stiutor de adevaruri culinare, care sa dea sfaturi cu ce sa se hraneasca unul sau altul.

Insa preocupandu-ma prin marile si vastele bucatarii din toate traditiile lumii, am vazut si am experimentat intelegeri si diferente intre hrana dătătore de viata in trup si cea de eliminare a vietii din trup, vazand si studiind reactii fizice si chimice in procesele digestive, cat si modalitati de obtinere a mancarii prin legile eterne ale naturii in care traim.

Sunt un anonim printre atatia autori de best seller-uri despre slabit, dat burta jos si nici nu sunt unul dintre aceia care promoveaza eliminarea carnii sau sportul excesiv. Promovez viata si cursul ei natural– insa acest natural are multe sensuri in el.

Ingrasatul a devenit un stil de viata vanitos, completat ca o ecuatie, de multiplii factori din jurul nostru. Mancatul este o placere sau o necesitate? Mancatul este o functie sau o linistire nervoasa?

Ecuatia ingrasatului este pe cat de simpla de vazut in procesele naturii, pe atat de uitata acum de graba si rutina excesului de pofte trecatoare. Unde nu mai este intelegere la ce bag in gura, ci doar sa bag ceva in gura ca mațul să tacă.

Procesele de deformare a corpului sunt vizibile in timp.

Daca dai pe repede inapoi sau inainte viata noastra, ca intr-un film vazut repede, vei vedea niste schimbari fizice de-ti sare palaria! Ti se va uda pantalonul sub tine de siretenia mancarii care iti modifica frumosul si preaiubitul corp oferit sufletului tau sa-l gazduiasca.

Ingrasatul nu este o urmare a geneticii, asa cum multi cred, ci una permisa de om si educata de anturaj, printr-o nesimtita alegere constanta de a aduce prea mult pamant acolo unde deja groapa e astupata.

Dar, ca sa ajungem in partea practica si sa readucem viata si eliminarea grasimii naturale in trupul tau, urmatoarele actiuni trebuie intelese:

  1. Ingrasarea este sistemul nervos suprasolicitat sau ignorat. Relaxarea vibratiilor trupului este ignorata.
  2. Ingrasarea produce disfunctionalitati, ca si un vulcan cu lava sa. Uneori erupe. Gras linistit nu exista, asa cum nici un trunchi de copac alterat nu da roade.
  3. Ingrasarea permite gustului sa fie inaintea utilitatii mancarurilor. In loc sa mancam ce trebuie, mancam doar ce ne place. Ignorand cu succes elementele dătătoare de viata in trup.
  4. Ingrasarea este efectul alimentelor procesate si neeliminate din corp. Ce expira in magazin, expira si in trup.
  5. Ingrasarea este uitarea excesiva a procesului de curatare interna. Ca si osiile la o roată, fara uleiuri nu poate fi trasa caruta.
  6. Ingrasarea este oportunitatea reciclarii materiei moarte din jur in trup la noi. Cei care vor sa scape brusc de ea prin dieta, fac mai mult rau decat bine trupului.
  7. Ingrasarea apare unde statul pe scaun este venerat mai ceva ca enoriasii la biserica.
  8. Ingrasarea este surpriza pe care animalul din noi o produce si o arata superioritatii din noi. Astfel, vedem zilnic ce am strans si de care nu mai putem scapa.
  9. Ingrasarea este lipsa de disciplina, neatentie si ignorarea a elementelor reale ale naturii, a pierderii nutrientilor, cat si a felului in care infulecam halca frumos mirositoare din farfuria noastra.
  10. Ingrasarea este lipsa atitudinii de a avea grija de lăcașul nostru, numit trup.

Cu speranta ca macar anumite functii instinctuale au fost explicate, ai acum posibilitatea sa treci printr-un training de 30 de Practici si Exercitii in 10 Videouri despre cum sa slabeste fara chinuri, cu armonie si demn de puterea si cunoasterea Orientului si Occidentului la un loc.

Uita-te peste acest Training Video

Antrenament Mental = Viață Fericită = Putere și Voință

Împarte aceste rânduri și vei ajuta să transformi pe cei dragi.
Comunitatea celor cu mintea limpede și liniștită, te salută!